Waarom is beleggen met Uppie een goed idee?

De rente op een spaarrekening swingt niet meteen de pan uit. Je zoekt dus naar een alternatief, maar de beurs vind je te complex of beleggen in aandelen of obligaties vraagt te veel opvolging? Denk dan eens aan Uppie.

Want zelfs de 5 meest hardnekkige bezwaren
weerlegt Uppie in één vingerknip. 

Bezwaar 1

"Beleggen is ingewikkeld"

Geld beleggen kan complex lijken. Maar met Uppie sta je er niet alleen voor. We begeleiden je stap voor stap en gaan samen op zoek naar de formule die het best bij je past.

Bezwaar 2

"Om te beleggen moet je veel risico nemen"

Beleggen is geen exacte wetenschap en je kan ook geld verliezen. Toch maak je op langere termijn meer kans op een hogere opbrengst dan met een spaarrekening. Maar je moet wel een evenwicht tussen risico en opbrengst vinden. En dat is voor iedereen anders. Uppie helpt je de formule te vinden die het nauwst aansluit bij jouw evenwicht.

Bezwaar 3

"Je moet een expert zijn om te beleggen"

Het beheer van onze fondsen ligt in de bekwame handen van specialisten. Ze beheren de fondsen op een actieve manier: ze passen constant de samenstelling aan, in functie van de situatie op de financiële markten.  

Bezwaar 4

"Beleggingen moet je nauw opvolgen"

Via je Uppie-account blijf je altijd op de hoogte van de evolutie van je belegging. Maar wees gerust: jij moet zelf niet constant de beurskoersen checken om je belegging te optimaliseren. Dat doen onze experts wel voor jou.  

Bezwaar 5

"Om te beleggen moet je veel geld hebben"

Niets is minder waar! Je kan immers al starten met Uppie vanaf 10 euro. Dit kan als één enkel bedrag, als maandelijks bedrag of als combinatie van beide. 

Nieuwsgierig naar meer?

Kortom: beleggen in Uppie is eenvoudig en toegankelijk. Klaar om onze verschillende formules te ontdekken?  

Een vraag?

Je kan ons bereiken

via e-mail op customercare@ag.be

via telefoon op 02/664.94.85 van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.

Een vraag?

Je kan ons bereiken

via e-mail op customercare@ag.be

via telefoon op 02/664.94.85 van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.